MALATYA / YEŞİLYURT - Samanköy Buhara İlkokulu

Samanköy Buhara İlkokulu

SAMANKÖY YOLU YEŞİLYURT MALATYA
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken; onları anadilinde başarılı, birden fazla yabancı dilde yetkin, farklı kültürlere hoşgörülü, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, teknolojiye ayak uydurabilen, bilgili, becerili ve özgüvene sahip, ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, araştırıcı, üretici Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı nesiller olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
08:30 14:00
Toplu taşıma, köy minibüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Samanköy, Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Topsöğüt yolu üzerinde bulunan eski bir yerleşim yeridir. Kendirli, Aydoğan , Samanköy ve Pınarcık olmak üzere dört mahallesi vardır.
İl merkezine 10. km, ilçe merkezine 12 km